Bibliotheek Outlet

een initiatief van

Service

Aanvullende service mogelijkheden

Algemeen

BIBLIOTHEEK OUTLET – een initiatief van INVORM – kan op de volgende wijze service bieden:
 • Transport en logistiek
 • Montage en demontage
 • Kwaliteitscontrole en reviseren
 • Planvorming

Transport en logistiek

Hoewel de kopende partij verantwoordelijk is voor het transport van het aangekochte meubilair, is het denkbaar dat deze partij niet in staat is het transport van het gekochte meubilair te verzorgen. Zeker wanneer het een omvangrijke partij omvat. BIBLIOTHEEK OUTLET kan, indien gewenst, zorg dragen voor het transport van het meubilair.

Montage en demontage

Veel van de aangeboden goederen zullen gedemonteerd en later weer gemonteerd moeten worden. Voor partijen die hier niet de bemanning en/of tijd voor vrij kunnen maken biedt BIBLIOTHEEK OUTLET de mogelijkheid om deze demontage en eventuele montage te verzorgen. De kosten voor deze werkzaamheden worden vooraf met de partijen afgesproken.

Kwaliteitscontrole en reviseren

Indien gewenst kan BIBLIOTHEEK OUTLET voor zowel de kopende als de verkopende partij een kwaliteitscontrole vaststellen. De kosten voor deze controle worden middels een vooraf besproken uurtarief uitgevoerd. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om meubilair wat in beperkte mate beschadigd of kapot is, te reviseren. Dit geldt overigens uitsluitend voor IN VORM meubilair. De kosten voor deze revisering zijn afhankelijk van de staat waarin het meubel verkeert.

Planvorming

Naast de aankoop van meubilair is het mogelijk van belang dat de meubelen op de nieuwe lokatie worden ingepast. Hiervoor kunnen eventueel beperkte of uitgebreidere interieuraanpassingen noodzakelijk zijn welke desgewenst door IN VORM kunnen worden ontworpen en/of begeleidt. Soms is het ook noodzakelijk om bouwkundige en of installatietechnische aanpassingen te verrichten. Indien van toepassing kan in overleg hiervoor een inventarisatie gemaakt worden op basis waarvan IN VORM een offerte kan samenstellen.
Nieuwsbrief
Aanmelden voor de nieuwsbrief

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Interesse

  Ja, ik ben geinteresseerd in
  Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

  Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden

  Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief


  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht