Bibliotheek Outlet

een initiatief van

www.bibliotheekoutlet.nl is een initiatief van In Vorm

De afgelopen jaren wordt de bibliotheekwereld in hoge mate geconfronteerd met teruglopende inkomsten door structurele bezuinigingen. Dit leidt vaak tot een vermindering van het aanbod en service aan de klant met in enkele gevallen zelfs een sluiting van bibliotheken tot gevolg.

Daarnaast zijn er bibliotheken waar al lange tijd een uitbreiding of een restyling op het programma staat. Ook deze plannen worden vaak gedwarsboomd door radicale bezuinigingen welke niet zelden leiden tot het afblazen hiervan. Na jaren van recessie en teruggang moet worden geconstateerd dat deze situatie onomkeerbaar is. Een voldongen feit.

Om een verdere teruggang te voorkomen vraagt deze situatie om meer innovatie en vooral veel creativiteit. Creativiteit waar aan de ene kant geld mee kan worden gegenereerd en aan de andere kant geld kan worden bespaard.

In Vorm denkt invulling te kunnen geven aan deze creativiteit. Hiervoor heeft In Vorm de BIBLIOTHEEK OUTLET in het leven geroepen. Dit is een digitale plek waar bibliotheken overtollig meubilair te koop aanbieden en andere bibliotheken mogelijk beter meubilair kunnen aankopen.

Wat is daarbij de rol van In Vorm? In Vorm biedt met de BIBLIOTHEEK OUTLET bemiddeling aan bij de aan- en verkoop van bibliotheekmeubilair. Ze adviseert in prijsstelling en biedt daarnaast de benodigde service in zowel logistieke als organisatorische zin.

 

Nieuwsbrief
Aanmelden voor de nieuwsbrief

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Interesse

    Ja, ik ben geinteresseerd in
    Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

    Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden

    Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief


    Velden gemarkeerd met * zijn verplicht