interesse

Ja, ik ben geinteresseerd.
Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

2015.02.024

Inrichting Bibliotheek op school

Met de Bibliotheek op school werken bibliotheken en scholen structureel en meerjarig samen aan taalontwikkeling. InVorm – de initiatiefnemer van BibliotheekOutlet – vormt al jaren een betrouwbare partner in het ontwerpen, begeleiden en uitvoeren van bibliotheekinterieurs. Op basis van hedendaagse concepten, doelgericht meubilair en een eigen collectie hoogwaardig bibliotheekmeubilair zijn naast vele openbare bibliotheken ook bibliotheken en mediatheken op diverse scholen ontwikkeld. InVorm is er van overtuigd dat wanneer sfeer en ambiance worden afgestemd op de gebruikers een onmiskenbare bijdrage wordt geleverd aan de doelen van de Bibliotheek op school. Anders gezegd: een leerling voelt zich prettiger in een omgeving die bij hem of haar past en zal hier navenant naar presteren.

Meer lezen, klik hier.

Werk je binnen het onderwijs, een bibliotheekorganisatie of een andere bibliotheek gerelateerde instelling en zou je de mogelijkheden eens willen bespreken, neem dan geheel vrijblijvend contact op met InVorm. Ze staan je graag te woord. Voor meer informatie over de Bibliotheek op school ga je naar de website www.debibliotheekopschool.nl